Selviemrullah Doğduğundan beri kızıma molfix kullanıyorum 6 aylık oldu hiç pişik olmamıştı yeni seri içi beyaz göstergesiz olan bezden dolayı mı oldu başına gelen varsa yazabilir mi
uynakbalina Selviemrullah 8 ay prima kullandım gelen zamlardan sonra molfix alayım dedim, hem sızdırdı hem pişik yaptı çoğu anne de şikayetçi burada yeni bezlerden çok post açıldı Allahtan eski tür olanından buldum stoklu gidiyorum
Birranne_ Selviemrullah bnde molfiks kullanıyorum baştan beri külot bez kullanıyordum bir aya yakın ondan bez içeri kayıyor o yüzden pişik olmustu ama normal de olmazdı
hayalperest2310 Selviemrullah deneyebilirsiniz sizde pişik yapıp yapmadığını bende eski serisi yeni bitti bir paket yeni seriden aldım taşırma pişik sızdırma yapmadı çok şükür çok ince bir yapısı var eskiye göre birde çiş çizelgesi yok ama anlıyorum ben dolup dolmadığını
Elfgrn Selviemrullah ben memnunum başına böyle şey gelenleri gördükçe şaşırıyorum. Arkadaşlarım fa memnun eskisinden daha iyi bizce
Selviemrullah Pisiğe ne kullandınız acaba baya da stok yapmıştım gerçekten çok pişmanım kızımı mahvetti ya 😔
Annesininguzelkizi Selviemrullah sudocrem çok iyi bende aynı bezi kullanıyorum gündüz akşam sarı paketini o bezde kullandığınuz ıslak mendilde önemli pure baby ıslak mendil kullanıyorum beyaz yeşili kullanayayım dedim pişik oldu
Selviemrullah Annesininguzelkizi ıslak mendil de kullanmıyorum temizleme pamuğu ile yapıyorum bakalım değiştirdim bezi yine devam edecek mi
17072023baloglum Selviemrullah bende ogluma molfix kullaniyorum 3 noya gecene kadar yesil bezden kulandim 3 de yeni nesil kullaniyoruz ama bizde pisik yapmadı sizdirmada yapmadi basta hosuma gitmemisti ma suan sikayetimiz yok ama diger bez daha iyiydi tabi
hfueidjdjhebdb Selviemrullah bende içi beyaz olanı sevmedim mavi olan iyiydi pişik yaptı bezi biraktirdim bu sayede
Snglkargc_0107 Selviemrullah bende molfix yeni gostergesiz olanlara başladım burda da sormuştum çoğu kişide pişik flan yapmış çok tedirgin başladım ama 3 gündür kullanıyorum hiç sorun yok pişik vs.Ama çiş göstergesi olsa iyi olurmuş ama kendim takip ediyorum onuda bende stok yaptım şu an indirimde diye devam edeceğim şimdilik