Cileklisodaa HappyKids ben şuan goon kullanıyorum indirimdeyken deneyeyim dedim, sızdırma tasirma problemi olmadı diğer bezlerin 5 numarasından bi tik büyük ve cicili bicili ben cok sevdim
Seren-karan HappyKids bende kullanıyorum memnunum oğlum pişikti iyi geldi sleepyle karşılaştırdım biraz slepy nemli kalıyordu
SevgiOzd Goon premium kullanıyorum çok beğendim yumuşacık ama mavi paketi nasıldır bilmiyorum denemek isteyenler premiuma bi şans verin bende burada görüpte denemiştim ☺️
Ozgebegum Bende goon premium kullandım ama memnun kalmadım bezin üst kısmı hep nemli.Kızımın bodysine kadar geçen bir nem var. Ama çoğu kişi memnun anlayamadım
_The_ANA_ HappyKids Çok uzun zaman kullandım Artık bezi bıraktık Ama bence piyasadaki en iyi 2 bez markasından biri
Nefin HappyKids yumuşak, geniş kalıplı, sızdırmıyor ve fiyatı uygun. Doğduğu ilk aylar sleppy molfix vs kullandım. Goon dan sonra hiçbir markaya bakmadım çok memnunuz pişik vs de olmuyor
Feridece28 HappyKids molfix yeni nesilden memnun kalmayınca bir şans verdim aşırı hoşuma gitti, gece hiç değiştirmiyorum asla sızma yapmıyor
Selinsare Sleepy sızdırma yapınca 2. Ayda denemeye başladım ve o yumuşaklığı dokusu harika şuan kızım 9 aylık hala memnunum çok çok işediği zaman sadece nem yapıyor ama o kadar bekletmeye gerek yok zaten o da bir defa geldi başıma sadece. Genel olarak yumuşaklığına bayıldım premium olanın. Mavili olanı da denedim ama premium olan gibi yumuşak değildi biraz daha sert geldi bana
Ezoo355 Bende molfixten geçiş yaptım goon markasına külot bez kullanıyoruz memnunuz sızdırma konusunda da molfixten çok daha iyi
asmedomom Mavi paketin cirtlarin yapistigi kismin ic tarafi cok sertti ve bebegimin gobegini tahris etmisti. Bir daha almadim. Ama premium soft kullaniyoruz, piyasadaki bezlere gore daha yumusak ve hicbir sorun yasamadik biz, memnunuz.
Nursena0606 HappyKids goon marka diğer bezlere göre daha geniş kalıplı ve emilimi yüksek. Uzun süre kullandım. 6 numara bulamadığım için başka marka altım. Ama bulsam goon alırdım. Lastikleri falan sıkmıyor. Pişik yapmıyor.
dnzbtman Mavi paket kullanmıştım 10 tane kadar ama hiç memnun kalmadım bebeğimin poposunda nem kalmıyordu ama bezin üstü nemli gibi biz hep altına çıktı sanıyorduk kucağımıza alınca çok garipti.
Niss1 9 ay boyunca prima premium care kullandık malum fiyatları tavan yapınca önce molfix denedim bebeğimde pişik yaptı tesadüfen bezi e bebekte görünce şans vermek istedim goon premium soft olanı kullanıyoruz ve çok memnun kaldım pişik sızdırma olmadı memnunum
Aysunyldrm Bebeğim ilk doğduğunda harmonie pampers kullanıyorduk o kadar pahalı olmasına rağmen pişik yaptı 😳 Sonrasında sleepy kullandık fakat yine memnun kalmadık goon bebek bezini çok duymuştum şans vermek istedim ve pişik yapmadı sızdırmada yok bebeğimin cildi çok hassas alerjik bi cilde sahip ona rağmen ben çok memnun kaldım