Fatmanur5205 Kahvelibirannee gerçekten her gün ev işi mi yapıyorsunuz? Sadece her gün mutfağımı toplarım ben. Kendinize zaman ayırmıyor musunuz
alpsmother_ Fatmanur5205 iyi de ev işi 24 saat sürmüyor ki günlük sil süpür toz al işleri 2 saat sürsün max rutin yapılan şeyler var günlük her gün iş yapmak demek foşur foşur temizliğe girmek değil yani illaki boş kalıp oturulur
Kahvelibirannee Fatmanur5205 rutin dedim sen evin dağıldığında toplamıyor musun rutin budur foşur foşur dip köşe temizlik değil rutin işler en fazla 1 2 saat sürüyor sonra bol bol kendime vakit ayırıyorum
sezer2022 Kahvelibirannee geçenlerde bi yazı okudum ‘tencerelerinizin sizden parlak olmasına izin vermeyin’ çok hoşuma gitti halı silkelicez diye belimizi sakatlıyoruz, tencere parlatıcaz diye tırnaklarımızı kırıyoruz, yani programlı değilim her gün toz alma vs yok bende 🙈 Fatmanur5205 aynen 👏🏼👏🏼
Mygirlmybaby Fatmanur5205 oh be işte aradığım cevap. 🤣 ama hayır her gün ev işi yapılacak. Çünkü kaynana var ajajja
Zynpppbb Çalışıyorum işten gelınce çocuklari doyur akşam yemeği yap evi süpür toparla izin günlerimde daha detaylı yapıyorum hergun olmasa da ıkı güne bır camasır yıkama işi olur
Sibtug Kahvelibirannee bebeme kahvaltı sonra mutfak toplama, her odayı havalandırırım bi, gün aşırı süpürme toz alma, 2 güne bi wcler bitti zaten parktan gelemiyoruz ki bazen bu rutin şaşıyor 😂
Beyzanrrrr Kahvelibirannee uykusuz şekilde yataktan sürünerek sabahın köründe kalkarım bebişi emziririm yatırırım oğluma kahv hazırlarım bende onunla yerim oğlumla biraz oynarm bebişi emzr altnı değiş Müge aç sonra oğlan uyut bebiş De duruyosa mutfak odalar toplarm çamşr as topla dür öğlen için oğluma çorba yada makarna vs Böyle rutin işte ortalk topla kaldır tmzle uyut besle beş dk otursan da dinlenmek için Kendine vakit ayıramıyosun maalesef 🥺🤷♀️
Defnos3232 Kahvelibirannee hergun yapmam gün aşırı yaparım çünkü hergun kendimi temizliğe verirsem.ne çocuğundan nede eşimle birlikte vakit geçiremem biraz relax olmak lazım bence
buglemss Kahvelibirannee vallahi bebeğim uyurken hiç bir iş yapmam onunla birlikte yaparız önce kahvaltısını yaptırırım sonra evi toplarım uyku saati gelir onu uyuturum bir saat bende uzanırım kalkınca çamaşır süpürge sonra bir ara öğün yedirim çamaşır as ikinci uykuya geçer derken saat 4 olur uyanır akşam yemeyi onun somra bizim ye iç kaldır 😧anlatırken yoruldum valla sonra her akşam üzeri parka mutlaka çıkarız gelincede akşam uykusu tabi benim pilim biter koltuktan 11 e kadar kalkmam 😂
Momofleos Kalktım bi dağınıklıkları toparladım, süpürge yaptım kenarlardan şöyle bi vileda yapıcam sonrada mutfak toparlama gücüm olursa en son banyoya bi geçiyim silme falan ve tabi akşam yemeği 😂 yazarken yoruldum hey gidi 😂
hayal_perest Kahvelibirannee bugün köşe bucak bi temizlik yapmam lazım. Önce toz alıp süpürücem sonra arkadan vileda yaparım. Katlanacak çamaşırlar var, yıkanacaklar var. Tuvalet banyo temizlerim. Oğlumun odasını toparlarım. Mutfağı toparlarım. Tabi ben yaptıktan sonra ne kadar süre ev temiz kalıe bilemem 😂
Mmdr Kahvelibirannee 2 haftadir düzen kalmadi ama genelde hergun supururum 2 güne bir veya gün aşırı da siler supururdum haftada bir de detaylı temizlik yapıyorum haftanın 1 günü de çamaşır günü olurdu o gün sadece çamaşır işi olurdu