dilaraa26 annedemir Trendyol Hepsiburada gibi yerlerden mi alıyorsunuz acaba Evet maalesef eczaneler üzerine çok koyuyor
annedemir dilaraa26 Hepsiburada’dan aliyorum eczaneden aldigimla ayni kiyasladigimda da. Maalesef eczaneler abartiyor
Roro37 annedemir bu takviyeleri internetten almaya güvenebiliyor musunuz? Ben çok kararsız kalıyorum eczane ile arada çok fark var fiyat olarak ama orijinal değildir diye de güvenemiyorum
annedemir Seymagirgin bayılıyorum böyle net ve keskin konuşmalara, hangi doktormuş merak ettim. bizim doktorumuz bizzat önerdi çok memnunuz. 6 aydır kullanıyoruz
Seymagirgin annedemir izmirde cok tanındık bir doktor sizin doktorunuz diye cok iyi bir doktr olcak diye birsey yok😀 kullanın siz ama arastırmadan önermeyn hicbirseyı
Bulut-ily annedemir inanın neye göre söyledi bilmiyorum ama eczacıda o şekilde kullandırıyor doktorlar genelde dedi sorgulamadım bende neden 2 damla diye
gly57 Arelmom33 ayy Allah o ferrumu üreteni ne diyim kızım kusmaktan içi dışına çıktı 🙄 her bebekte ne etki eder bilmiyorum tabi
irmarose Ceycey001 bestiron kullanıyorum ben temiz içerikli. İçinde zeytinyağı var demir damlaları kabız yaptığı için bunda zyağ olması hiç kabz yapmadı. Portakal aromalı içeriğinde c vitamini de var demir c vitaminiyle daha iyi emildiği için özellikle bunu tercih etmiştim
Cinarinannesi23 Ceycey001 ben ocean kullandım ve günde 1 defa kilosuna göre kullan demişlerdi damlayı kullandım ve kan değerleri hala düşüktü. Doktorunu değiştirdim bana sidefer damla yazdı ve yanlış kullanmışsin dedi doktorumuz sabah akşam 6 damla demişti kullandım ve üzüm pekmezi günlük verdim kan değerlerine normale bindi
[silindi] Ceycey001 saglik ocaginin verdigi temiz icerikli degildi ve dislerde leke yapiyormus oyuzden ben ocean aldim memnunum😊
busra2709 Ceycey001 bestoron çok iyi çünkü demir en iyi c vitamini ile emilir o yüzden içinde c vitamini var ben ocean almıştım bestironun içeriğine bakmadan elimdeki bitsin bestirona gecicem ama ocean da iyi bir su anda sıkıntı yaşamadık
Sare5557 Nasıl veriyosunuz cocuklara benim kızıma doktor demir surubu verdi asla içiremiyorum anca meyve suyuna karıstırırsam öyle
Busraveismailcinar Ceycey001 oceans kullandık newvit kullandık dönüşümlü yarayıp yaramama takibi yapılarak değiştik
ikizlerimgozbebeklerim Busraveismailcinar newvit aldım ben de henüz başlamadım.nasıl kullandınız? İşe yaradı mı?
tmyckr Ladyymom ferrum hausmann verdi öncesinde de onu vermişti ama ben eczanede ki iyi değil diye atmıştım şu an çok pişmanım 😒
Helloogg Fermix kullanıyoruz, bir de bir şey sormak istiyorum, kullanmaya başladığımızdan beri kakası siyah ne zaman düzelecek acaba bilen var mı ?
Ea_annesi Evdeeczane sitesnde eczanelerdan daha uygun sideferi 180e aldım kendi sitedindede 154kargoyla174u tu hepsiburada üzernden aldım yine oradan eczanede260 yada 230du en son aldgmda
Zumramomsss Ocean kullananlar kac damla kullanıyorsunuz benim kızım 4ay 17 günlük kac damla verebilirim