Glsm4349 Kızlar bebeğim 6ay 21 günlük ve hareketleri biraz ağır gibi mesela dönüyor ama kendini tekrar aynı yöne döndüremiyor ayaklarının üzerin de kalamıyor kıvırıyor sürekli sizin nasıl bu durum normal mi?
D0-2023dmb Glsm4349 6 ay 17 günlük benimde yanı oturamıyor düşüyor yan tarafına emekleme yok öyle kalıyor bazı bebekler bu ayda emeklemeye başlayabilir miş öyle diyorlar ayakta da duruyor bebeğiniz kilolu mu bundan kaynaklı olabilir döbmemesi filan galiba zayıf bebek daha hareketli oluyor
durukusunannesi_ Glsm4349 instagramda güncelanne yeni paylaşmış hangi aylarda neler yapabilmeli diye. Bir bakın isterseniz.
sezer2022 Glsm4349 benimkide öyleydi 8 aylıkken tam anlamıyla dönüyordu, hiç emeklemedik 🙈 doktor sadece tembel bi bebek demişti
Glgn_Aybrk @Glsm4349 benim bebeğim 6 ay 10 günlük sadece sağa sola dönüyor yüz üstü dönmeyi sevmiyor ağlıyor
sezer2022 Glsm4349 evet baktık emeklemiyor yürüme egzersizlerine başladık, 11 aylıkken yürüdü hala emeklemiyor 🙈🙈
Sevoinci Glsm4349 karın üstü egzersizleri çok etkiliyor benim dördüncü ayından beri dönüyor kendisi oturuyordu,ben doğduğundan beri yaptırıyordum devamlı.Beşinci ayından beri de emekleme pozisyonunda ama daha emeklemedi bakalım