Ezonunannesi2012 Kızlar günaydın. 9 aylık kızım var dün grip oldu gece bi dakika bile uyumadı burnu tıkandığı için rahatlaması için ne yapabilirim uykusuzluktan ölücem şimdi çok kötüyüz ikimizde 🥹🥹
Efy Burnunu temizleyin serum fizyolojikle şırıngayla temizlerseniz daha rahat açılır ben birde kuru soğan koyuyorum yattığı odaya ikiye bölün varsa karanfilde batırın ama burnunu mutlaka temizleyin
Ezonunannesi2012 Efy denedim onu ama öyle aman aman bi şey gelmedi genzine akıyo herhalde anlamadım ki
Mom_122 Benim kızım da grip 1 yasinda doktora götürdük serum fizyolojik ile burnu cekmeyi onermediginj söyledi burun spreyi verdi. Antibiyotik verdi. Bence siz de bi doktora gorunun
Ezonunannesi2012 Mom_122 bende sordum sabah doktorumla serumla temizleyebilirsin dedi onu da yaptım ama uyurken yine tıkanıyo burnu anlamadım ya
Mervemurat94 Bızımde aynı sabaha kadar uyumadık ki gülüm 15 aylık olduk baya balgamlı akıyor burnu atesı de yükseldi doktora goturcez götürün ıstersenız salgın var zaten
Ezonunannesi2012 Mervemurat94 benim kızın balgamlı değil ateşi de yok şu gibi akıyo uyanınca ama uyuduğunda tıkanıyo burnu hiç uyumadık bütün gece çok kötüyüm valla. Size de geçmiş olsun canım
Mom_122 Ezonunannesi2012 evet biz de temizlememize rağmen uyurken yine tıkanıyor sogan koymayı denedim odasına ama o da biz de ise yaramadı 🤷🏼♀️
umsuhyl Mom_122 bizde aynıyız şuan soğan da koydum işe yaramadı sağlık ocağına götürdüm iburaminle zaditen verdi bakalım inşallah işe yarar sizde kaka değişimi oldu mu acaba şuan sadece geniz akıntısıyla burun akıntısı var bide ishal eklendi