Endoplazmikbirkulum Kızlarcım mutfak yaptırıcam l ve hatta birleşik adası olacak. Çok büyük bir mutfak değil 10m2 falan o yüzden beyaz olsun tezgahı da ahşap olsun istiyordum ama karar veremedim beğendiğim mutfak modelleri bunlar sizde hangisi daha hoş??
Freshmother Endoplazmikbirkulum Bence en son görseldeki mutfak gayet güzel 😍 Kullanışlı da olur tezganız da beyaz veya siyah mermer olmalı 😍
Endoplazmikbirkulum 35lavanta evet bende öyle istiyorum beyaz kulpsuz dolap ve ahşap tezgah ama tezgah kullanışlı olur mu acaba
Zeliff Endoplazmikbirkulum kulpsuz dolap sürekli leke olmaz mı ya. En alttakinin ahşap tezgahlı olanını hayal ettim bende🤭 ama parlak dolapta sevmem aslında ay bilemedim. En iyisi ikincisinin kulplu olanı galiba
littleflower Kulpsuz kardeşimin mutfak dolabı sürekli siliyor en ufak dokunuşta leke olduğu için ama onunki siyah o yüzden de olabilir o hiç memnun değil. Bence üçüncü mutfak çok güzel.
Sarikuzumalp Endoplazmikbirkulum İlk görselde kinin beyazını yaptırın. İlk görselin dolapları çok hoş. Aslında rengine de bayıldımmm ama bir süre sonra sıkar. Beyaz her zaman iyidir asla modası geçmez ❤️
Hayatiseyretmeyegelmisim marisback hı hı 🤣🤣 çok hesap açmak yasakmış yine dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döndüm yani 😂😂
Rabia16 Endoplazmikbirkulum Ahşap tezgah çok kullanışlı olmuyormuş diye duymuştum yinede iyice araştırın
Yarenhanim Endoplazmikbirkulum 2. Resim daha iyi hem şık duruyor hemde kullanışlı. Benim mutfağım 3.resimmgibi o kadar batıyor ki sürekli elin üstünde olması lazım. Kiri öok belli ediyor Beyaz