Zeliha24 3 aylık bebeğim var 4 5 gündür bez sayısı çok düştü gece 3 kere bez değişirken 1 e düştü tam doldurmamış bile sadece anne sütü alıyo doymadığını düşünmüyorum başka sebebi olabilir mi
mom0989 Zeliha24 gün içinde nasıl canım ? Ben kızımın geceleri altını almıyorum dahi. Sabah aldığımda baya dolmuş ya da çok abartılı olmuyor. Doğduğundan beri öyle bence artık uykuları ağır oluyor o yüzden geceleri çok sık yapmıyorlar. Bizim gün içinde fazla bez oluyor
Biricik01 Zeliha24 3 ay 27 günlük kızım bizde de öyle eskisi gibi nerde o dolu dolu bezler günde 3 4 kere değiştiriyorum öyle dolu felan değil büyüdükçe bez sayısı azalıyor sanırım.Doymadigini düşünmüyorum doymasa huysuz olur gece deliksiz uyumaz herhalde🤷♀️
mom0989 nur_eayni_h canım valla şimdiye kadar 6 bez aldım 3 ü dolu 3 ü çok dolu değildi daha geceye var
nur_eayni_h mom0989 Benim kızım 2 aylık günde 5 bezin 3 çişli beZi var üçü De aşırı dolu oluyor , az mı benimki 😳
nur_eayni_h mom0989 kızım 2 ay 3 günlük. geçen ay iştahsızlık vardı 2 hafta kadar, o yüzden 250 gr eksik dedi doktor. Ama bugünlerde iştahı daha iyi sanki inşaAllah 🤲🏻Bu bez sayısı da 2-3 gündür öyle. 5 bezin 3 ü çişli ve çok dolu şekilde oluyor
Zeliha24 nur_eayni_h çok dolu ise iyi sizinki bizim bezler beş gece 3 bez oluyodu dolu şekilde şuan 1 bez boş
nur_eayni_h Zeliha24 evet çok dolu, elime aldığımda ciddi bir ağırlık söz konusu🙈yeterli mi yani canım sence? Çok korkuyorum salı günü randevu var doktor kilosuna tekrar bakacak inşaAllah sıkıntı çıkmaz😔
Zeliha24 nur_eayni_h doluysa sıkıntı yok bence bizimde bu zamana kadar hep doluydu kilo alımıda yüksekti ama şimdi bilmiyorum bi hafta sonra kontrol var o zaman belli olacak