bal_cocuk Kızlae bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kaç aylıkken nasıl başladınız. Bebeğim meme de uyuyor uyuduktan 2 dk sonea cekiyorum memeyi illa memede kalayım derdi yok sonra da alıp yatağına yatırıyorum. Siz nasıl verdiniz uyku eğitimi
beyzzsenturkk_ bal_cocuk yaşına kadar uyku eğitimlerinin sonuç vereceğini düşünmediğimden kalkışmadım buna cunku atağı gazı dişi bilmem neyi derken eğitim sarpa sarıyor en iyisii sanırım zamana bırakmak aklı biraz erince nerde masum uyuması gerektiğini öğretmek daha kolay olur cunku 8 aylık kızım uykuları harikayken bi anda tepetaklak olunca moralim sıfıra düşüyordu bende pes edip saldım atak zamanları hariç çok iyiyiz
lceLady bal_cocuk 5 aylıktan sonra egitim verdim en ideal dönem bana göre. 1 ay uyum sağlayana kdr yanında durdum. 7 aylıktı kendi kendine uyumaya baslamıstı Nasipse 2 ay sonra diğer oglumada uygulayacagım
bal_cocuk beyzzsenturkk_ benim de uykularımız genel anlamda iyi ama şöyle bi sıkıntı var meme de uyuyor. Dışarı da ya da araba da meme aramıyor ama evde arıyor. Ben de meme de değil de böyle kendi başına da uyusun istiyorum. Tabi ki bebeğimi üzmeden. Bir de bazen kayınvalideme bırakıyorum. Onu da aşırı zorlasın istemiyorum.
bal_cocuk Ben oğluma tuvalet iletişimi de yaptım. 3 gün de adapte oldu 1 aydır beze kaka yapmıyor bazen gündüzleri bezsiz geziyor. İletişime baya açık bir cocuk o yüzden uyku eğitimi de onun icin faydalı olacagını düşünüyorum kendi kişisel gelişimi için