beyzzsenturkk_ Aselinannesi0655 yeğenim gidiyor ama 4 yaş altını kabul etmiyorlar normalde 18 ekimde 4 yaşına gireceği için zor bela ikna edip yazdırdılar
Anonim41 Aselinannesi0655 31 Eylül 2023 tarihine kadar 36 ayını tamamlamış olan çocukları bağımsız devlet anaokulu alır. Devlette okul öncesi öğretmeniyim. Kesin bilgi :)
_Asilin_Annesi_ Aselinannesi0655 olmuyor en az 3 yaş olmalı ama o da olmuyor, olmadı bizim. Seneye anca heralde
Aselinannesi0655 beyzzsenturkk_ yA bizim ki tam 2.5 özeller 8-9 binle başlıyor bilmiyorum devlete ver dediler onda da hiç bilgim yok
beyzzsenturkk_ Aselinannesi0655 devlette olsa aylık bi 300 tl ödemesi var burdakinin sultanbeylide oturuyorlar işte ıvırı zıvırı bazen içinde ama 4 yaş altı genelde almıyoruz ama az kaldığı için şimdilik deneyelim uyum sağlarsa devam edelim demişler öyle devam ettiler
Aselinannesi0655 Anonim41 6 ay bekle diyorsunuz yani. Artık yetemiyorum evim kreş gibi tüm etkinlikleri yaptık artık ev işlerinde bana yardım ediyor 😀
anneyimanne00 Anonim41 kesin bilgi mebe bağlı devlet her anaokulunda 36 ay sınıfı açılmaz bakınız benim okulum yayalım 😊
Aselinannesi0655 _Asilin_Annesi_ 3 oluyor dedi az önce bi öğretmen ama 36 ayı tamamlamak gerekiyor demiş
SevimliHayaletCasper Aselinannesi0655 siz 36 yı tamamladığınızda zaten okullar kapanıyor. Bir sonraki döneme yani 2024 eylül ayına kalıyorsunuz
_Asilin_Annesi_ Aselinannesi0655 36 ayı tamamlasan da kontenjan da öncelik önce 5 sonra 4 sonra 3 yaş şeklinde. 3 yaşa sıra gelmedi bu sene bizim buradaki okulda 4 5 yaş yoğun talep sebebiyle. Şuan 42 aylık mesela ama kesin şekilde alamayiz cevabıyla karşılaştım defalarca
Anonim41 _Asilin_Annesi_ bağımsız anaokulu denen yani ilkokul ve ortaokula bağlı olmayan bir anaokulu var ise cevrenizde sıra v.s olmaksızın 42 aylık çocuğunuzu alır. Şuan götürün yine alır 🙏🍀
MelindaMelisa Aselinannesi0655 Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bazı illerin belediyelerinde kreşler var.Öncelik sırasına koyuyorlar ama bazen boş kontenjan olabiliyor
Dondurmalikahve Aselinannesi0655 Yukarıda öğretmen annenin dediği gibi en az 36 aydan itibaren alıyorlar net bilgi oğlumun gittiği okulda 3 4 yaş grubu var ama her yerde olmuyor bazı yerlerde talep üzerine açılıyor bizim burda mecburen var mesela