Gokyuzumm benim 11 aylık oğlum zorunlu sebeplerden dolayı bir anda kestim bugün 2. Gün. Size oğlumun memeye düşkünlüğünü şöyle anlatayım gece ağzından memeyi çektiğim an çığlık kıyamet uyanıyor gündüz zaten her istediğinde gelip alıp açıyor açamazsa sanki eti kopmuş gibi ağlıyor o derece yani. Buna rağmen bir anda kesmek zorunda kaldım sirke sürdüm bana mısın demedi bant yapıştırdım söktü baktım olacak gibi değil her memeyi açışında dikkatini dağıttım üstümü açamayacağı şeyler giydim, duşa beraber giriyoruz sporcu atleti giydim memeyi görmesin diye taktikler işe yaradı ilk gece saat başı uyanıp ağladı ki ben saat başı uyanmasına razı biriyim hiç uyuyamaktansa saat başı uyumayı tercih ederim. Ağlamaları uzun sürmedi zaten alıp pışpışlayarak sakinleştirdim. Sabah 7 gibi uyandı ve 11-12 ye kadar uykusuzluktan resmen süründü çünkü memesiz uyuyamıyordu valla oyaladıkça oyaladım bi ton şaklabanlık yaptım uykusuzluktan kendi bayılmak üzereyken kucağıma alıp pışpışladım 10 dk sürdü uyuması. Bugün gündüz uykularını şaşırdığı için 8 de uykusu geldi 8.30 a kadar kucağımda dolandırdım uyudu ama maalesef gaz sancısı tuttu diye bi kaç sefer uyandı. Yarın sabahtan itibaren 1 ya da 2 gün ben yanında olamıcam umarım memeyi iyice unutur