Papatya14 benaslindayohum_ bence götür antibiyotik falan başlar emziriyosaniz instgramda hastalanmayan çocuk diye bı sayfa var amblemi yeşil olucak orda bal sarımsak limon kürü var yapın ondan yeyin iki üç güne iyileşir inşallah ben çok deendim faydasını gördüm
Cerence benaslindayohum_ hastalanmayancocuk diye instagram hesabı var canım orda sarımsak kuru var onu yap. Ben çok faydasını gördüm kendin içip bol bol wmziriyorsun bebeği.
gececimon benaslindayohum_ 2-3 saatte bir burun temizliği şart odayı nemlendirin cihaz varsa kalktığınız vakitlerde de camı açıp 5 dk temiz hava gelmesini sağlayın
Papatya14 Cerence 😂benim oğlum da hasta şuan grip ve diş bir araya geldi tam o sayfaya baktım buraya girdimm bu yazı çıktı karşıma
Cerence Papatya14 valla biz de bu kür dayesinde grip atlattık olmadan döndük 😅 çok geçmiş olsun size de 💜
selinnkk 5 buçuk aylık kızım da şuan aynı şekilde. Serum fizyolojikle burun temizliği önerdi doktorumuz sadece.
gececimon Cerence Trendyoldan aldım H20 diye yazıyor buhar makinası yazıyor memnunum bize yetiyor kuru öksürüğümüze bile iyi geldi
Femme1 benaslindayohum_ götürün bence bi ciğerlerini falan dinlesinler. Bu dönemler de burun tıkanıklığı tehlikeli diyorlar