Buseavcii_12 Philips xxl modelini aldım ilk kullanımda mutfağım duman altında kaldı. İade edicem sizin kullandığınız bir model var mı? Xiomi tefal kullan var mı?
Sinem61 Buseavcii_12 ben Philips xl modelini kullanıyorum aşırı da memnunum. Siz neden öyle bı sorun yaşadınız teknik bı sıkıntı mı var acaba
defnegynk Buseavcii_12 ben fakir kullanıyorum ilk kullanımda öyle kötü bi koku çıktı ama sonra sıkıntı yaşamadım.
Zeynep11 Buseavcii_12 bende Cosori var. 7-8 aydır kullanıyorum ilk kullanımda dahi duman çıkmadı. Ama Philips kullananların yorumlarında görmüştüm duman sorununu
denizkizi_ Buseavcii_12 xiomi 3.5 lt olanı kullanıyorum 3 kişiyiz yetiyor bize herhangi bir duman çıkarma özelliği olmadı iyi ki almışım çok pratik 🥰
Buseavcii_12 Sinem61 yok ya trendyol yorumlarına bi bakın herkes duman sorunu var diyorlar tavuk yaptım ama ekstra yağ koymadım
Buseavcii_12 SedAlparslan30 önemli olması alırken koku duman olmaması ev duman altı oldu böyle bir duman yok
defnegynk Buseavcii_12 pişirdiğiniz şey ile alakalı olabilir ben bu Zamana kadar sebze patates kestane birde yiyecek ısıtma için kullandım uzun süreli bişey için çalıştırmadım.