elf1 Yusufali_ isterseniz dolap uygulamasından alın farketmez bana birkaçtane daha urun yukliyecegim ilgilenirseniz onlarıda bekleyın isterseniz guzel ürünler uyguna koyucam yazlık gömlek ama bedenleri küçük 9 12 ay
Yusufali_ elf1 benim 2 tane oğlum var. Biri 24-36 beden diğeri 12.18 giyiyor biraz toplu hatta bazen abi ile giyiyor bu beden aralığında olacak ise bekleyeyim?
elf1 Yusufali_ aaa yok çok guzel gömlekler var ama 6 9 ve 9 12 ay için tam sanırım sizin miniklere olmaz🥰
Yusufali_ elf1 tamam siyah yelek kalsın kahverengi ceket ve pantolonu alayım. Onlar için son fiyat nedir? Birde dolap hesabınız nedir?
elf1 Yusufali_ gardrops uygulamanız varsa oradan alırsanız kargo bedava 300 tl yaparım dolap uygulamasına baktıgımda 80 tl kesinti yapıyo uygunmusur sizede
irem25 elf1 elf1 dolap ya da gardrops hesabınızın adını yazarsanız ordan daha rahat konuşuruz isterseniz ☺️
elf1 irem25 Gulcan01- Aleyra elifkeremali gardrops hesabım bakın isterseniz ama daha dun akşam açtım daha hiçbirşey yuklemedim buradaki urunler var bakın isterseniz😊