Balkizlarim1 Kızlar ben kilo al ver al ver bıktım gerçekten bu kez son olmak üzere yarın basliycm benimle birlikte yapmak isteyen var mı 35 kilo fazlam var ya sizin
Asyaveannesi04 Balkizlarim1 25 kilomu verdim çok şükür yediklerime dikkat ederek de korumaya çalışıyorum bakalım inşallah🙏🏻 darısı da size
RedFlower_ Balkizlarim1 10 kilo versem muhteşem olcak 64 kiloyken 67 oldum Üç gün diyetteyim 70 oldum 🤣 Valla şoklardayim hedef 58 kilo
Deletedmom_112 Balkizlarim1 bende 103 kilo olmuşum vermek istiyorum, 2,5 aylık bebeğim var emzirken nasıl yapacam bilmiyorum 🤷🏻♀️ biri de yaklaşık 20 aylık
Balkizlarim1 Asyaveannesi04 ben daha önce 42 kilo verdim geri aldm bir 30 kilo daha verdim geri almd koruyamiyorm nasıl koruyorsuzn
RedFlower_ Yagmur_24 Aldım kilo evet ama . diyetle birlikte nasıl aldım üç gin bilmiyorum bugün kiraz sapı aldım aktardan içeyim barı
Yagmur_24 RedFlower_ için ben de geçen 800 gram sırf ödem atmışım yağ gitmemiş evet ama doğumdan beri aşırı ödem tıtuyorum kiraz sapı çayı içtim valla 1-2 kez günde halloldu arada tatile gittik dönünce ödem olmuştur yine die bi daha içtim hatta şimdi yine yapcam🌺
Cady Benimde 10 kilo fazlam var bebeğim 3 ay 20 günlük emziriyorum. İlk 7 kilo doğumdan sonra gitti sonra dikkat ederek 3 kilo daha verdim..şimdi hedefim 10.kilo daha vermek.