iremnursusan Nolur bana yardım edin mememi asla tutmamaya başladı napıcqm bilmiyorum memeyi ona yanaştırdığımı anladığını an deliriyor çok kötüyüm meme reddi yapan bebek düzelir mi nasıl geçer en etkili şeyler nelerdir ?
Balpekmezim iremnursusan çok pozisyon değiltirin deneyin her şekli bi arkadaşım ayakta bebeği yatağa koyup eğilerek emziriyordu bir ay kadar böyle devam etti sonra tekrar eskisi gibi rahat bi şekilde tutmaya başladı
Elfruya iremnursusan iki kere meme reddi yaşamış biri olarak asla pes etmeyin üzülmeyin , ben uyku öncesi ve uyku sonrası emziriyordum ayakta gezerek emmeyi biraz sevmişti beyaz gürültü açıyordum üç kere emzirme danışmanına gittim oda bunları önermişti
iremnursusan Elfruya Önceden uykuyluyken emerdi şimdi emmiyor uyanıkken asla emmez zaten çok ağladım çok kötüyüm bide aç kalmasın diye sütümü biberona sağarak verdim sizce kesmeli miyim
Karakiz22 Ayakta zıplayarak emziriyorum resmen geceleri zaten emer atak dönemlerinde bende red yaşıyorum sonra dönüyor normale
Elfruya iremnursusan bana danışman ne olursa olsun biberonla verme kolaya alışırsa reddetmesi artar demişti ben şırınga ve kaşıkla vermiştim birkaç kere