Kuzeyim18 kızlar merhaba bebeğim 3 aylık ve gozlerı koyu mavi benım gozlerım ela babasınında kahverengi sizce değişirmi rengi sizin bebeklerinizin göz rengi nedir
Elays_ Kuzeyim18 mavi olur sonra yesil benim 2 kizimda oyleydi suan biri 4 biri 2 yasinda birinin yesil digeri mavi esim ve ben ela gozluyuz
1ipek1ceren Kuzeyim18 Oy maşallah Allah bağışlasın canım 😍 Benim kızımın göz rengi de böyle 4 aylık. Eşimin gözleri ela, benimki siyaha yakın kahverengi. Ileride elaya döner diye düşünüyoruz ama keşke dönmese bu renkte kalsa 😁
Berraa_54 Kuzeyim18 Allah’ım ya Maşallah ben çok istiyordum bebeğimde renkli göz ama olmadı gerçi bizim sulalede renkli göz de yok ya
Kuzeyim18 eylulcakir ben aynı goz rengı kalmasını cok istiyorum 😍benımde gozlerım 1 yaşına kadar mavıymıs sonrra elaya dönmüş oglusumun donmesını ıstemıyorum dedesinin gözleride mavi
Kuzeyim18 Elays_ rabbim evlatlarını sana bağışlasın güzel anne 😍ay inşşallah benim oğluşumunda yeşil veya mavi kalır 😍
Didem0101 Görümcemin oğlunun ilk bir sene deniz mavisiydi 2. Yaşında yeşil oldu 2.5 yaşında elaya döndü artık 3 yaşına az kaldı ve bayağı bayağı açık kahverengi oldu gözleri hepimiz şok yani dönmez diyorlar ama her sene döndü resmen