Mucizem111 Kızlar bebeğime ufaktan pürelerle tadım yaptırmak istiyorum ilk bebeğim pek bi bilgim yok nasıl yapılır neler verilir yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🥰
aysmom1 Mucizem111 neden bu kadar erken başlamak istiyorsunuz? Yani doktorunuz uygundur dedi mi bunun için? Yanlış anlamayın ama mide ve bağırsakları şu anda çok hassas, bir sorun olmasin
Melis1706 Mucizem111 bagirsaklarini zorlama henuzncok erken 6.ayda bagirsaklari tam gelisiyor.5.ayda doktor kontrol edecek kilosu uygun degilse zaten basla diyecek
Balpekmezim Mucizem111 benimd e ikizlerim 4 ayına girmek üzereler bende şurada bekliyim ek gıdaya hafiften başlamak istiyorum
Mucizem111 aysmom1 bebeğime zayıf dedikleri için çok canım sıkılıyo bende ufaktan başlarsam toparlar diye düşünmüştüm
aysmom1 Mucizem111 siz başkalarının ne dediğini önemsemeyin. Ayrıca kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değil illa, boşuna canınızı sıkmayın. İnsanlar kendilerini ilgilendirmeyen konular ile ilgili konuşmayı çok severler
Mree Mucizem111 bizim doktorumuz 6 aydan önce ek gıdaya başlatmıyor 🤷🏻♀️ 80 yıl bu çocuk yemek yiyecek zaten neden haldır haldır yemeye başlatıyorlar anlamıyorum diyor o yüzden biz de 6.ayı bekliyoruz bence sizde doktorunuza danışsanız daha iyi olur