mrym2807 Merhaba! Kızlar ben 5 gün önce doğum yaptım ve sarılık degerı biraz yüksek dedi ne yapabilirim sizce ne iyi gelir perşembe günü tekrar gel dedi korkuyorum çok
Ayfa1608 mrym2807 sık sık emzir uyanmaz o sarılıktan dolayı. Sen uyandır uyandır emzir sürekli. Sütün azsa yetmesiğini düşünüyorsan mama takviyesi yapablirsin. Topuklarını sık burnunu oyna altını aç uyandır emzir. En fazla 1.5 saat aralıklarla emzir. 1.5 saatten fazla aç bırakma. Biz 4 gün yattık hastanede.
EFSUNHANIM mrym2807 bol bol emzir kendin uyandır emzir 2 saatte bir 1 saat uyadırıp emzir yaşadım gördüm Allahım bir daha yaşatmasın 10 gün küvezde kaldı RABBİM acil şifalar versin
miranhazal mrym2807 emzirin sütünüzün az olduğunu düşünüyorsanız emzirmeden sonra 15lik mama yapabilirsiniz şırınga veya kaşık biberonla verin ama. Kaka yapması lazım emdikçe kaka yapacak sarılığı kaka ile atacak. Saat başı emzirin
Ayfa1608 mrym2807 yok kuzum korkma. Hemen hemen her bebekte oluyor sen sık besle o kaka yaparak çiş yaparak atacak sarılığını. Ben 2 defa utanmıyor diye acile götürdüm nefesini kontrol ediyordum yolda. Yüzü sapsarı ölü gibiydi. Kan aldılar o koca iğneyi soktuklarında bile uyanmadı düşün. Çok şükür geçti gitti. Geçiyor merak etme sen sık besle yeter
madeinpelin mrym2807 benim oğlumun 19,70 çıktı sarılığı sütüm var sanıyordum mama takviyesi yap şimdiki aklım olsa mutlaka yapardım hemen alışmıyorlar merak etme sütüm beyazlaşınca mamayı bıraktırırsın. Bebeği hastanede yatırmak çok üzücü ben çok ağlamıştım
edaisikkaya mrym2807 sık sık iki saati geçmeden uyandır emzir eğer sütüm az diyorsan hiç riske atma önce emzir sonra mama takviyesi yap. eğer ki günde en az 7 çişli bez alıyorsan doyuyo demektir, doyması demek sarılığı bitiyo demek👍