elfhuma19 Merhaba kızlar kızım 48 cm doğdu 37+4te 4.5 yaşında şuan 103 cm persentilde normal gidiyor ama çevrede hep minyon yaşıtlarına göre kısa diyorlar doktora götürdüm doğum boyuna göre iyi dediler çevrenizde 48 cm doğanlar varmı merak ettim
cimcime1018 elfhuma19 Doktor normal demiş neden çevreyi dinliyorsunuz? Benim oğlum da 37 haftada 49 cm doğdu. Doktorumuz herşey normal dediği için disaridakilere kulak tıkıyorum siz de öyle yapın 😊
Deletedmom_75 elfhuma19 Benim kizimda öyle doğdu şuanda da minyon bende minyonum, her bebek etli uzun olmak zorunda değil, lütfen kimsenin soylemlerine takılmayın. En önemlisi sağlıklı olmaları
Mervenur_1605 elfhuma19 benim kızımda 39+0 da 48 cm doğdu şuan 4 ay 10 günlük 62 cm. Doktor tam sınırda kilo alımı ve boyu diyor. Biraz minyon ama sıkıntı değil yani sağlıklı olsun da. Hem genetik de olabilir eşim de minyon mesela kızım babasına benziyor. Sıkıntı yapmayın bence 🫠
Milo Benim kızım 48 dogdu küçücuk zaten ileride nasıl olur bilmiyorum ama diger kızımın boyu uzun 50 cm dogdu . Ona gorə kisa olur diye düşünuyorum bazen sağlıklı olsunlarda🤲😊
Bett1 elfhuma19 34+0 da 45 cm 2600 doğdu oğlum hiç kuveze girmedi. 118 boyunda 23 kilo yeni 5 yaşına girdi
elfhuma19 Ben takmıyorum aslında ama okulda akran zorbalığı var malesef günümüzde en büyük sorunlardan o açıdan düşünüyorum