Berraa_54 Bir hafta sonra 6 aylık olucaz labnenin zararı var mıdır şuan versem bide labne tarifleriniz varsa yazar mısınız lütfen güzel doyurucu
beybiliko Berraa_54 6. ayda labne verebilirsiniz, yemesi de kolay oluyor, bebeğim 11. aylık ben hala labneyle devam ediyorum, hazır alıyorum kiri, pınar ya da içim markalarını kullandım
Kuzeynepp Berraa_54 hiçbi zarari olmaz kahvaltıda yumurtanın sarisiyla karistirip verebilirsin . Biz 11 ayligiz hala oyle veriorum. Migrostan bio gurme var organik onu kullanıyorum. Tavsiye olsun sizede.
Deletedmom_62 Berraa_54 sade de veriyorum yumurta sarısı muz yoğurt labne pekmez karistirip da o şekilde de verdim kilo alsın diye bu sekilde karışım yapıyorum bir de bebe bisküvisi. Kilosu çok düşük ama şuan 6. Ayda senin böyle yapmana gerek yok sade verebilirsin
Deletedmom_62 Berraa_54 valla pek etkilemedi ne yazık ki . İştah şurubu da aldım ama hiç ise yaramadı
Deletedmom_62 Berraa_54 ben interntten iştah karışımı almıştım herkes çok memnun yorumlarda burdan biri tavsiye etti. İçinde keçiboynuzu özü falan da var kokusu da o şekilde. Normal ağzından içmiyor bu sekilde karisitip veriyorum ama diğer öğünlerde birsey yemediği için hiç kilo almiyo yemeklere çok om yargılı tadını aldığı an ağzından atiyor. 1.5 yaşına kadar duzelmezse arastirmays goturucem çocuk doktoruna götürdüm ama birsey yapmadı