Ozturkkk Merhaba, Dogumdan ne kadar zaman sonra ilk reglinizi oldunuz ve ne kadar surdu? Ayı bitirdik ama henuz ne gelen var ne giden 😅 Bir yerde ilk 1 yıl regl olmamak normal yaziyordu ancak ne kadar dogru bir bilgi bilemiyorum tabi. Hamilelik öncesi de duzensizdi zaten 🤦♀️
Papiii Ozturkkk ben dogum yapdim 40im cikdi regl oldum suan 4 aydr dogum yapdim duzenli olarak 3 regl gordum
Seler Ozturkkk 7. ayda ilk regl oldum niye olmuyorum diye öncesinde doktoruma sormuştum ilk bir sene normal demişti
wakeba Ozturkkk oğlum 19 aylık oldu hala olmadım,kadın doğuma falan da gittim sorun yok ama olmadı:( derdim kilom takıldı ve ödemliyim bundan kurtulmak istiyorum
mom-1 Hamilelik öncesinde benim de baya düzensizdi. Ama net 4 gün sürerdi. Dogumdan sonra ilk reglim tam 3. Ay oldu ve 8 gün sürdü yavasca düzene girer heralde
Derininmotheri wakeba ayyy ne kadar bensin bacım 8 aylık benim bebeğim de olmadım hala duba gibi geziyorum şiş şiş
Ozturkkk wakeba 19 ay baya iddiali olmus 😂 doktor sorun yok dediyse mis gibi tabi, bitkisel ödem söktürü kürler falan var onlardan deneyebilirsiniz rahatlatiyor baya yada kabak detoksu
Poyrazz123 Ozturkkk 6 aylık olduk bende de ne gelen var ne giden😀 doğum kilomu vermeyi bırak üstüne dahada aldım 😀
Emily37 Ozturkkk doğum yapalı 11 ay oldu ve hala regli olmadım.doktor kontrolüme gittiğimde herşey normal dedi doktorum.her ay regli ağrısı çekiyorum ama gelen giden yok🤦🏻♀️İlk doğumumda hemen olmuştum bunda neden olmadım anlamış değilim
Mirabia Ozturkkk doğumdan sonra 2. Ayımda regl oldum düzenli olarak 3 aydır oluyorum kişiden kişiye değişir
Miss5135 Ya bende doğumdan sonra 2. Ayda regl oldum ama o regl miydi bilemedim sadece bir gün sürdü ve bitti aynı şekilde 3. Ayda da öle oldu adet sancısı karın ağrısı oldu ama bir iki damla gelip kesiliyor normal mi böle olması