Linahilal bazen sanırım bezlerin üretiminde ufak değişikliller oluyor veya bekleme süresi falan (ki bu çok olası değil aslında ama..) bazen de köklü değişiklikler yapıyorlar Molfix de yapılmış, ben yeniyi henüz kullanmadım ama insanlar genel olarak memnun kalmamış mesela, bakalım biz ne yaşayacağız. Ben sadece iki marka kullandım, bir de bebeğim yenidoğan iken alt değiştirme bezi yanında numune gelmişti paddlers diye bir marka, o da sızdırmadı ama üst yapısı böyle hani ıslak mendili bir yüzeye sürekli sürtereiniz de dokusu bozulur ya, öyle oldu diye beğenmemiştim. Sleepy de pişik yapmadı ki iki paket falan kullandım ama kızımda hep sızdırdı. Molfix 2 numara kullanıyordum o zamanlarda sleepy 2 aldım ama inanılmaz bir ebat farkı var, gittim 3 numara sleepy aldım, ebat ok idi ama hani gayet bedenine otursa da illa abuk subuk yerlerinden sızdı, gündüz bile sızdı hadi geçtim gece yatma süresini, her bes ile kıyafet değiştiriyordum :)) ama sleepy lavantalı grce küloduna da bayıldım mesela, ne sızma ne ağırlık, efso bir şey. Ama molfixten memnunuz diye de macera aramadım. Mendile gelince yine sleepy yenidoğan mendili var, ebebekgen almıştım, sonra orada bulamadım joker’den aldım, bunlar genelde dışarda iken falan kullanıyorum, günlük olarak babay me kare pamuklardan alıp kaynatılmış içme suyu döküyorum içine. Müslin bezlerle de popo kuruluyorum. Ben hamile iken deli gibi ağız bezi almışım ama inanır mısınız hiç kullanmadım, ben de popo kurulama bezi yaptım elli tanesini falan :))))))