Sclsya 2 aylık bebeğim var gündüz hiç uyumaz hale geldi uyusa bile 1 buçuk saat en fazla onda da ben 1 saat süt sagiyorum sütümü sagarak veriyorum meme reddi var. Ev işlerine hiç vaktim kalmıyor bebeğim uyanıkken hiç yapamıyorum önerisi olan var mi
beyzzsenturkk_ Sclsya 8 aylık hala evim pür pak asla değil olmuyor cunku evi pırıl pırıl olanlara hayret ediyorum
shqiptaree Sclsya bebeğin uyurken sende dinleneceksin ev işleriyse olmayıversin bi süre daha önemli değil. Bebeğinin sana senin de dinlenmeye ihtiyacın var
leyla23 kanguru veya slingle deneyin isterseniz, bebeğiniz hep kucağınızda duracak sizin sıcaklığınız hisseder hem uyuyakalır belki
mnkanne1 beyzzsenturkk_ benim 2 yaşına girecek hala öyle aham şaham temiz olamıyorum büyüdükçe daha çok dağıtıyorlar akşamdan uydururken uyuyakalmazsam öyle toplarım ya da eşim toplarsa
beyzzsenturkk_ mnkanne1 akşam gerçekten pilim bitmiş oluyor o ara uyumayı seçiyorum temizliği sabahdw yaparım diye genellikle eşim yapıyor yoksa halim beter olurdu
Hope77 Oğlum 2 yaş evi b’k götürüyor bırak boşver oğlunla ilgilen ben hala daha yemek yapamıyorum en kolay ne varsa onu yapıyorum