sumydumy 23 günlük bir bebeğim var yaklaşık 1 haftadır yüzünde sivilceler var. Sadece yüzünde var vücudunun herhangi bir bölgesinde yok. İlk kızımda karşılaşmadım böyle bir şeyle. Bu sivilceler neden ola ki ? Ve Nasıl geçer ??
Dilanmiray sumydumy benim bebeğimde vardı sıcaktan olan da vardı hormonlardan dolayı olanda kendiliğinden geçti ellemeyin derim doktora gidince sorarsınız
Ceys sumydumy Benim kızda da çok vardı bir kaç doktora sordum kendiliğinden geçer dediler öyle de oldu.
Sennurrr sumydumy 40 çıktıktan sonra geçmişti biz de anne sütü mü alıyor? Doktorunuza bir gösterin normal diyorsa sorun yoktur
Busra986532 sumydumy benm bebeğimde vardı sudocrem sürdüm geçmişti. 2 aylık oldu yine olmuştu cildiye bir krem verdi geçti tamamen
Ceys sumydumy Onu bilmiyorum da şimdi senin için girdim baktım eskilere 2 aylik.oldugunda yüzünde bişey görünmüyor ya tamamen bitmiş yada baya bir azalmış çünkü gorunmuyor hiç.
nursemomy Bizde de var ağız çevresinde daha çok oluyor dr a sorduğumda olabileceğini söyledi alerji düşündüm ben sordum onun için erken en az 2 aylık olması lazım dedi
madeinpelin Benim oğlumda da var 20 günlük fark ettim yüzünde süt değen yerlerde çıkıyor ben de sadece anne sütü veriyorum acaba ona mı dikkat etmemiz lazım gittikçe artıyor çünkü
sumydumy madeinpelin doktora sordum hormonal dedi. Benim bebeğimin yüzünü baya kapladı ne yazık ki hala geçmedi ergen gibi :)
sumydumy vecihi bizim çok daha fazla her yere yayıldı ama doktor normal dedi süt alerjisinden şüphelenmiştim ama alerjide böyle olmaz dedi