zekkk Kızlar bugün sünnet olduk bize hemşire bir şey demedi ama yanımız daki aileye söylediler hemen batikon sürmeyin diye kafam karıştı batikon ne zaman sürecez o an sormayı da unuttum yarın mı başlıcaz yoksa şimdi mi tecrübeli anneler buraya
Duygu1403 zekkk bize de sprey vermişti ilk gün sıkma dedi 2. Gün başla demişti size tavsiyem sık sık havalandırın öyle kolay iyileşiyor (2 aylıktı bizim ) ben biraz az havalandırmışım uzamıştı iyileşmesi
Ececiiim zekkk batikon sürülmüyor. Doktor 2 tane krem vermişti onları sürdük 1 hafta birkaç gün duş aldırmadık
papatya_1125 zekkk Keşke hemşireye tekrar sorsaydınız Biz sünnet ettirdiğimizde ki gün batikon sürmedik İki gün sonra pansuman yaptırınca Sürdüler
zekkk papatya_1125 tamam öyle o zaman ilk gün sürmeyin dedi yanımızdakime o kadar telaşlıydık ki aklımıza gelmedi
zekkk Duygu1403 doğru evet şu an biz pet şişe koyduk oraya öyle dediler değmesin diye yavrum çiş yaptıkça çok ağlıyor şu an yarın başlarız o zaman biz de her bez değişimine sıkıcaz mı spreyi
gsln22 2 aylık sünnet ettirdim aynı gün batikon kullanmaya başladım özellikle bezini çok sık değiştim,10 gün o bölgeye su değmeyecek şekilde silerek yıkadım. pansuman ve merhem olayı olmadı bizde :)
Duygu1403 @" zekkk aynen dezenfekte olması için ilk gün çiş yapınca ağlıyorlar ama 2. Gün unutuyorlar bile kaç aylık bebeğiniz geçmiş olsun
gsln22 zekkk hiç öyle bir sorun yaşamadım aksine enfeksiyon kapmaması için her bez değişiminde damlattım özellikle ilk 5-6 gün ama siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın 🩷
MrvSr789 Biz 1 aylıkken yaptırdık 3 gün krem sürdük 4 gün kantoron yağı sürdük başka bişey yapmadık. Pansuman falanda olmadı. Ertesi gün banyo yaptırabilirsin demişlerdi. Ben 3 gün sonra yaptırmıştım.
cannog zekkk Onun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yinede tercih sizin. Bence gerekte yok bende oğlumu 6 aylıkken yaptırdım. batikon ve kremini sürüp bezi kapattım doktorumuzun dediği şekilde yaptığı şekilde ilerledim kendiside not aldırmıştı bana zaten. Çok şükür 5. Günde iyileşti bezli olduğu için daha çabuk iyileşiyor her bez açılımında bol bol sürdüm ki yoksa yapışıyor
zekkk gsln22 evet her bez değişimin de sürülcek zaten ne biliyim hemşire yanımda ki aileye 2. Gün başlayın dedi ben de ordan duydum bize bir şey demedi ama
cannog zekkk Siz bilirsiniz ama hiç gerek duymadım doktoruma sordum hayır bezli kalsın çocuk sür kapat sür kapat bu kadar demişti idrarı ile pişecek orası demişti bol krem sür ki bezi pipisine yapışmasın bezi sıkı bağlama bol olsun