Deletedmom_63 bende 2. El satış yapıyorum. Fiyatları ortalama bi ikinci ele göre koyuyorum ve ürünlerimde gerçekten az kullanılan ürünlerdir. Örnek verim: X marka bi elbiseyi 3 yıl önce 250 liraya almışım 3-4 kere giymişim bunu 180-200 arası sayfaya koyuyorum. Sonra yazıyo birisi 100 lira olmaz mı? Hemen yazanın profile giriyorum, kendisi X/10 marka bi elbiseyi (artık giymekten rengi gitmiş, ütüsüz, buruş buruş) ayak basılan yere serip öyle fotoğraflamış ve fiyatını 300 lira yazmış ???
Bunu gördüğümde direkt reddediyorum.
Başka bi senaryoda da yazmışlar 100 lira olmaz mı diye? Aynı şekilde profiline girip bakıyorum temiz temiz çekmiş ürünlerin fotoğrafını falan. Giyse de giymesede makul bi fiyat koymuş. Sattıkları varsa yine uygun fiyattan satmış belli ki orada hem alıcı hem satıcı. Tamam diyorum helali hoş olsun. Bazıları da gerçekten ilk örnekte verdiğim gibi maalesef. Ya sen utanmamışsın orada üretenden bile fazla kâr yapacaksın 5 para etmez bile çula çakal sensin çünkü ama ben kaliteli bi ürün satıp, bende harçlığımı çıkaracağım ederinden az teklif ediyosun. Öylelerine kıl oluyorum bende.