Tursununannesi Doktorumuz öksürük geçmezse şurup alırsın dedi, 1 hafta olmak üzere geçmedi mecbur alacağım sanırım. Kullanan varmı öksürük şurubu ☹️
Simaykck Tursununannesi Ben kızım 7 aylıkken kullanmıştım hem öksürük şurubu hemde doğal bir şurup var bisolnatur doktor ikisinden de vermişti çok tıkandığı için kızım
Tursununannesi Simaykck benim ki daha çok minik kullanmak pek istemiyorum ama kendi kendine geçmeyecek gibi
Simaykck Tursununannesi Bence normal verilen ölçüden daha az veriliyordur muhtemelen isterseniz eczaneye danışın bu sefer daha ileriye gitmesin veya doğal olan şuruplarda var onlardan alın aile hekiminize danışıp
Hils Bizde de var burun akıntısı ve öksürük. Bizde 2 aylığız. Doktor soğuk almıştır biseyi yok dedi. Ne kullanabiliriz demeyi de unuttum o an. Ama çok küçükler karar veremedim
Tursununannesi Hils çok minikler daha ya bir şey kullanmak istemiyorum. Fakat geçmiyor kaç gün oldu.. sizin ki kaç gündür var
Yasse1208 İnstagramda hastalanmayancocuk hesabı var o sayfada bir sarımsak kürü tarifi var , emziriyordanız siz kürü tüketip bol bol emzirebilirsiniz inşallah iyi gelir bebeğinize geçmiş olsun 🙏🏻