Kevserakb Kızlar hemşiremiz bebeğim için kan almamız genel durumuna bakmamızı istedi, bugün aldırmaya gittik çocuğumun kolundan kan almaya kalktılar çoçuğun içinde iğne ile gezindiler. Aldıran oldu mu hiç bu şekil mi alınıyor?
Adenimin Kevserakb 6 ayda bizden kan alınmadı ne alaka ki ne doktor ne ebe ne sağlık ocağı ne için aldılar
Mervim Kevserakb merhab bizde verdik kan ve idrar. Sorun yapılacak birşey yok doktorumuz bütün değerlerine baktı.
Sedaalya Kevserakb bizde 6.ayda vermiştik kan idrar detaylı bir bakılmıştı. Bizde el üstünden almışlardı kanı, hemşiremiz çok iyiydi valla 2 dakikada halletmişti
Dfncgdm2022 Kevserakb bıze 9. Ayda yada 1 yasında degerlerıne baktırın dedıler daha dogrusu doktorumuz dedı hatta kızımı normal rutın muayenesıne getırmıstım 9 aylıktı doktorumuz demır eksıklıgı bebeklerde huzursuzluk yapar annesı demıstı genel tahlıl yapalım demırıne galan bakarız demıstı bızde gıttım kan verdık yanı 6. Ayda hıc bır doktor bıze kan verın dememıstı ama heralde onlarında vardır bıldıklerı
Kevserakb Adenimin genel durumuna bakmak için Allah korusun şeker başka herhangi bir rahatsızlığı var mı diye istediler canım
Kevserakb Sedaalya bizim yavrumuzun kolundan almaya kalktılar mahvetti çoçuğu ben de devam ettirmedim kaldı öyle
Kevserakb Defnesa ya biz de hemen istedi hemşiremiz doktor çok gerekli görmemişti ama rahat edelim diye gittik 🤷🏼♀️
Mervim Kevserakb yani biz zorluk yaşamadık. Alan hemşireler iyiydi galiba tek seferde damarı bulup kolundan aldılar