eda_hydada Merhaba anneler öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun sorum şu ki bebeğim 5 ay 23 günlük elimde 2 numara mama var 1 numara az kaldı bitti bitecek 2 numaraya geçsem sıkıntı olur mu? Kullandığımız mama hıpp combiotic
2boymommy eda_hydada bisey olmaz canim 6.aylik zaten nerdeyse bende 5 aylikken 2 numaraya gecmistim aptamilde😊
Roxymila eda_hydada bende 6. Aya bir hafta 10 gun kala gecmistim hipp in 2 numarasina bir sorun yasamadim sanmiyorum bir problem olacagini :)
eda_hydada 2boymommy bebek takibi uygulamasında da sordum orda bayanın teki bebeğim 8 aylık aptamil 1 numaradayız hala doktor 2ye geçme dedi doktorun bir bildiği vardır demekki dedi benden birde burda sorayım dedim
2boymommy eda_hydada her doktor farkli söylüyor ozaman bende doktoruma danisarak gecmistim 2 numaraya cünkü ayni durumdaydim elimde 1 bitiyordu ve 2 vardi doktorumda verebilirsin demisti ve vermistim hic bir sIkinti yasamadim acikcasi ama sen bi doktoruna sor bakalim o ne dicek🤭
2boymommy eda_hydada daha cok tok tutar en fazla belkii biraz kaka sorunu olur (ben yasamadim) baska bisey olacagini sanmiyorum cünkü 6.ay itibari 2 kullanabilirsin yani bosunami 6 aydan sonra diyorlar. Sizde zaten hemen hemen 6 ayliksiniz
eda_hydada 2boymommy ayın 9una randevumuz ve ilçedeyim merkezede git gel oo en iyisi bitince başlayım 4 gün sonra 180 günlük olacak zaten