mikisu kızımın gaz sancıları oluyordu doktor biogaia önerdi aldık onu kullandıktan sonra şükür kızım rahatladı sormak istediğim şu; bu damla probiyotik bağırsak düzenleyici kullandığım için ilerde bağırsakta tembellik olur mu düzenli olarak kullanıyorum
Kokina07 mikisu bana doktorum sadece 1 ay kullan dedi sonra düzelirse bir daha kullanmayız dedi. Bende 1gün kullanıp bir gün kullanmasam mı diyorum
2boymommy mikisu kac aylik bebeginiz? 3 ay kullanabilirsin ben ilk oglumdada kullandim 3 ay sükür hic Problem olmadi
Busra986532 mikisu ilk 3 ay bebekte bağırsak kontrolü olmazmış. Kullanmanızda fayda car bağırsağını düzenliyor. Gaz için çok faydası yok ama çok gazı olunca nurse harweys etkili biogai ile kullanıyorduk dr tavsiyesyle
defnegynk mikisu 5 günlükken kullanmaya başladık 3 aylıkken kendi isteğimle bıraktım. Gaz damlası kullanmadan gaz sorunu çözülecek mi diye. Halen kullanmıyoruz bi sıkıntı yaşadım. Günde 2 bazen 3 kez kakasını yapıyor. 5 aylık şu anda
piremsesssannesi mikisu maflor kullandım 4 aylık olana kadar bende bir sorun olmamıştır diye düşünüyorum her seferine kullanmaya devam et dedi doktorumuz çünkü