Birdunyabircennetannesi [silindi] Aaaa uyku düşmanlığı konusunda Master yapıyoruz 28 aydır Bizimkide gece uyumak nedir bilmez
[silindi] Birdunyabircennetannesi Nedir bu uykuya düşmanlık anlamıyorum ki, uyumayıp normal dursa amenna
Birdunyabircennetannesi [silindi] 2 yaş sendromu gümbür gümbür 1 dk oturtmuyor sürekli arabalarla oynamaktan araba kusacağım Ve gece de dinlendirmiyor🤦 Bayılalım mı beraber
Burcumstk [silindi] bende 5 çocuk var 4 kızım okula gitti 1 yaşındaki bebeğimle evi temizlemeye çalışıyorum tabi ne kadar temizleyebilirsem arkamdan lafımı etmişler evini bile toplayamıyor diye kolaysa gel sen yap dedim gerçekten çok zor yemek ders bulaşık bebek eşim Suriye’de görevde insanlar çok dedikoducu 🤦♀️🤦♀️
berkinannesi_ [silindi] kahvaltı yapıldı Çamaşır asıldı Bebiş uyutuldu Birazdan yemek yapıcam Sonrasında notere gidilecek Dün yapmıştım temizliğimi
Misssitare [silindi] bende yeni başladım karın bölgesine çalışıyorum. 1 sene oldu sezaryen göbeğimde hiçbir azalma olmayınca iş başa düştü🥴
benuykukadiniyimm [silindi] Uyandım, Kahvaltı yaptık eşimle, Sonra o uyudu,az önce uyanıp işe gitti. O arada ben çamaşır vardı onları katlayıp yerleştirdim. Ben evi süpürüp sileceğim. Peşine ütü. Yemek dünden var çok şükür bugün o derdim yok. Hepimize kolay gelsin 😂🥰
1ogretmen [silindi] desem de inanmayın jdkdkdls kalktım evi temizledim şimdi oturdum kıçımın üstüne😂😂
atlassmoms [silindi] yok boğaz enfeksiyonuymuş dün acilden geldik bende diş sandım da inatla düşmeyince gittik🥺