asenabu 3 ay 12 günlük bebeğim var ve bıngıldağı kapandı gelişim olarak hiç bir problemi yok kafasını tutabilen bir bebek hatta yaşıtlarına göre kilosu ve gelişimi önde normal mi
Eced asenabu benim de aynı ay aynı gün neredeyse ve dediğiniz gibi neredeyse kapandı doktor kontrolünde doktor problem yok diyor kontrol ediyor
1bebi1anni asenabu 4 ayın içinde kapanmaya başlayabilir bıngıldak kafa gelişimine oranla büyümeye devam ettikçe problem yok demişti doktorumuz
Bugramert asenabu bizdede aynı 4 aylik bingildak kapandı boyu kilosu iyi oturabiliyor üstelik 5 aylıkken dişleri çıktı önemli olan baş çevresinin her ay buyumesi
asenabu Eced bana da normal dediler kafa çevresine göre gelişimine göre ama benim içim rahat değil o yüzden bi çocuk nörolojsine götüreceğim
Bugramert asenabu bizim doktorumuz beyin cerrahın a gidebilirsiniz dedi kafa suturlari ne durumda öğrenmek için. Cocuk norolojisine gelişimde bi sikinti görürsem yollarım demişti
1bebi1anni asenabu benim çocuğumun da öyle doktor 1.5 yaşına kadar kapanmazsa sıkıntı erken kapandıysa kafa büyümeye devam edince problem değil bizim için demişti
anonim351 asenabu bizimse öyle daha yeni 3 aylık oldum geçen doktor kontrolünde 1 cm açıklık kalmış dedi tedirgin oldum. Baş çevresini kontrol edeceğiz normalde 4 de bekleriz kapanmayı dedi ama baş büyürse sıkıntı yokmuş ama tedirgin oldum işte