Kkizilay2 Arkadaşlar az önce 6 aylık oğluma aptamil 2 numara aldım, asla içmek istemedi isteyen birine satmak istiyorum. 900 gr 155₺ aldık.
mylittlepony Kkizilay2 canım bence satma 2 ye alışması için 1 le karıştırmaya başla yavaş yavaş o şekilde alışır inş
firdevscakici Kkizilay2 Tadı farklı geldiyse; mamayı biraz tatlandırın, sevdiği meyvenin suyundan ilave edin, yada pekmez koyun azıcık.Aptamil i oğluma da içiriyorum,çok iyi bir mama.
Kkizilay2 Ramizeinci eczaneden aldık sanırım ondan, ben en küçük boy al demiştim ama eşim büyük boy aldı maalesef
Kkizilay2 mylittlepony keşke bu mamalar ve ek gıda ile ilgili bilgim olsa, çocuğum hiç bişey yemiyor acıkıyor ama damak tadına uymuyor. Ne vereceğimi şaşırdım.
mylittlepony Kkizilay2 İnstagramda ek gıdaya dair bir sürü sayfa var istediğin her şeyi orada bulabilirsin
Merve11_ Canım aptamil güzel mama içerisine pekmez ekle, sevdiği meyvenin suyunu ekleyin. Tatlanınca içer.
Kkizilay2 Femien Zeytinburnu deva nöbetçi eczaneydi ordan aldık mecburiyetten fiyat araştırması yapmamıştım aldım.
gulay_atmc tadını seçtiyse içine biraz pekmez meyve filan katın. ya da muhallebi yoğurt filan yapabilirsiniz. çok iyi bir mama aptamil biraz alıştırmak için sabretmek lazım
Kkizilay2 kiliclar dişin belirtileri de var ama biz hiç kullanmadık biberon falan alışmadı sanırım. Nasıl çekeceğini bilmiyor gibi
TosbikAyaz35 Kızlar nerden alıyorsunuz mamayı bende marketten alıyorum 800 gr 150 tl siz nasıl 100 tl ye aliyonuz