Blackcloud Themom00 Resimde tc kimlik no gözüküyor bilginiz olsun ve sorunuza gelecek olursak gebelik yok.
Themom00 Blackcloud birşey daha sorabilir miyim acaba şimdi adetim 8 gün gecikti ondan dolayı test yaptım acaba geç döllenme mümkün müdür 😓😓😓
Themom00 Blackcloud kusura bakmayın inanılmaz pimpirikliyim ikinciye asla cesaretim yok ondan böyleyim bebeğim 15 aylık hala emziriyorum acaba bundan kaynaklı mı gecikti normalde gecikmezdi 7. Aydan beri düzenli adet olurken bu ay 8 gün geçti
Themom00 Birdunyabircennetannesi eşim korunuyor ama inanılmaz dikkatliyiz o da bende yani afedersiniz ilişkiden sonra ikimizde baya kontrol ediyoruz
Birdunyabircennetannesi Themom00 Geri çekilmeyse ihtimal var korunma yöntemi değil 2 kez hamile kaldım bilginiz olsun emindik bizde
Themom00 pasaklisinkukuli evet herşey mümkün dediğim gibi düzenli giden bir adetim varken bu ay böyle olunca panikledim
Themom00 Birdunyabircennetannesi yok yok ilk hamileliğim geri çekilme ile oldu o yöntem değil zaten öyle olsaydı zaten kesin hamileydim eşim korunuyor bir yıldır ama çok dikkatliyiz