MbkA 6 aylık uyurken dönmeyi öğrendi dönüp kendini uyandırıyor yarım saatte 1 uyanıyoruz nerdeyse ve emmeden geri de uyumuyor bu durumu yaşayan var mı ( yüzüstü uyuyor )
gurturk MbkA 5 aylıkken başladı dönmeye uyurken bir anda dönüyor uykuya geri dönemeyince başlıyor ağlamaya hemen koşuyorum yanına yatırıyorum sonra pış pış geri dalıyor
gamzesameturkoz MbkA hahahha şu an gecenin 5 i ve ben kaç düzelttim bizim ki de aynı ama emmeden uyumuyor diye bişi yok bizde salladım mı uyuyo geri hatta bazen uyurken dönüyor yüz üstü falan duruyor çok gülüyoruz 🤣🤣
MbkA gurturk Bizimki emmeden geri uyumuyor işte çok zorlanıyorum gece sabaha kadar uykusuzum ve sürekli emziriyorum
Kusbusra Evet canım biz de aynısını yaşadık bebekler öğrendikleri şeyi gece tekrarlarmış bir süre devam ediyor sonra uyuyorlar dönseler bile
gurturk MbkA emzik kullanıyor ondan sürekli emmek istemiyor gerçek açıldığında emziği almıyor anlıyorum açıkmış emzik tutmuyor mu
MbkA gurturk ayrılık kaygısı da erken başladı zaten beni görüyor gördüğü halde azıcık uzaklaşsam ağlıyor