1pekmom_ Dygny23 kabak, havuç, kapya biber tatlı patates, bezelye, taze fasülye denedim sebzelerden brokoli markette gördüm alıp deneyeceğim, avokado denedim
izd Mevsiminde olan şeyleri verdim ben. Kabak vermiştim ilk sebsesi, bamya, fasülye (taze), tatlı patates, patates, yer elması, börülce, havuç..
izd Balkabağı ve brokoli şu anda henüz pazara veya organik tarlaya düşmediği için henüz vermeye başlamadım.
izd Dygny23 doktorumuzun ver dediği gıdalar arasında idi ki açıkçası ben bol bol verdim zira ek gıda geçişi benim kızımın bağırsaklarını etkiledi, zor kaka yaptı ıkınarak yaptı, o yüzden sıklıkla bamya verdim. Kabak verdiğimde bile içine bamya eklediğim oldu
izd Dygny23 ben şu anda annemlerin yanındayım burada pazar kurulıyor hep çevre köylüler, pazarda brokoli yok bile :))))
izd Dygny23 kaka yapamayan kabız değildi, her gün yaptı ama ıkınarak, zorlanarak ve parça parça.. çekindiğim için patates, şeftali falan limitli verdşm mesela. Normalde benim ona verdiklerimle ishal falan olması lazımdı :/// olmadı ancak hani eeeh düzeldi, bir sebbei de yoktu aslında saddce alışması zaman aldı. 8. Ayında yeni yeni düzeliyor
SuhedaCls Benim de bebeğim 5 aylık olcak 1 hafta sonra. Yani 6. Aya giriş yapmak üzwreyiz yavaştan tadımlara başlasak mı acaba ??!