esoow23 Erken gebelik testi değil ve ilk 5 dakkada çıkmadı hastalığıma daha ,57 gün var korunmasiz geri çekilmeli ilişki yaşadık emziriyorum bir yaşında bebeğim var ve belim ve kasıklarim cok agiriyor
ceren_1116 esoow23 bacım en iyisi doktora gitmek biz burdan net bilemeyiz.Bende kasık ve bel ağrısı çektim gitiiğimde kasığımda fıtık vardı
Barannm_ esoow23 daha yeni benBenzer şeyler ben de oldu o kadar hamile olduğumu Emindimki kasık agrısı vs sonra boş çktı
esoow23 Aa geçmiş olsun benim ilk bebeğimde hiç bi belirti yoktu bunda kasik ağrısı falan var ama acaba hasta oluyorum diye mi ama sürekli geçmiyor benim bildiğim adet sancısı gelip geçer hasta olmayana kadar bu oule değil var sürekli
Barannm_ esoow23 teşekkür ederm yani benimde normalde sancı yok ama kasıgıma öyle agrı geliyordu ki ve midem bulanyodu sanki koku falan sonra adet oldm🫠
Poncikkkk esoow23 her bel kasık ağrısı gebelik değildir adet öncesinde de oluyor böyle ağrılar çizgi çok silik gibi bence bekledığin adet gunu testi yeniden yap