busranur_19 Kızlar 6aylık ama sürekli uyanıp beslemek alışkanlık mı aç olduğu için mi yapıyor bilemiyorum siz nasıl yol aldınız ? Mama içenler kaç cc veriyor gece doymadığı için mi uyanıyor yoksa alışkanlık mı
irva busranur_19 Bazı bebekler alışkanlıktan uyanıyorlar.Benim oğlum 4.5 aylıktı gece beslenmesini kendi kendine kesmişti uyanmazdı.6 aylık bir bebeğin sürekli uyanıp beslenmek istemesi ya doymuyordur yada alışkanlık edinmiştir.
sydaalina Canım 6 aylık çok küçük acıktığı için uyanıyor. Benim kızım kesintisiz 4 saat uyumaya bile o ayda başladı şükrettim 6 ay olana kadar her 2 saatte bir uyanırdı emzirirdim ama mama içince uzun uyumaya başladı 60-90 cc
busranur_19 sydaalina Ay evet 2 saate bir sürekli uyanıyor bazen yarım saat 🥹 alışkanlık mı oldu diye korkuyorum bende
busranur_19 irva Uyumadan öncede doyuyor aslında ama alışkanlık olmuş olabilir bende öyle düşünmeye başladım sürekli sık aralıklar olunca artık
sydaalina busranur_19 sanmıyorum 6 ayda alışkanlık olacağını. Kesintisiz 4 saat uyuduğunda şükrederdim ama bu günlerde geçiyor
irva busranur_19 Uyanma süreleri çok kısa 6 aylık çocuğun yani bazen yarım saatte bir diyorsunuz.Ya doymamıştır yada alışkanlıktır.6 aylık bebiş beslenme için o kadar kısa bir saat diliminde uyanmamalı çünkü.