yesim1509 canım başka doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben ilk gün bebeğimde bi sıkıntı olduğunu anladım. Ani kusmalar ve ishal geldi birden bire hemen hastaneye gittik vakit kaybetmeden. Doktor gaita tahlili yaptırdı bagırsak enfeksiyonu çıktı antibıyotik basladık 1 hafta verdik enfeksıyon ve yuksek ates ilk günden etkısını gösterdı hemen antıbıyotik işe yaradı ve gıttı. Ama mukus oldu sonrasında. ona ragmen kilo kaybı yasadı yavru ardından yapışkan yapışkan mukus oldu genizleri doldu öksürük basladı. Bu mukus olayı berbat bi durum gunde 4-5 kere nazal yapıp çektik bebek rahat etsin diye ına rağmen her dakika burnu doluyordu. Beslenemiyordu da iştahsızlık mukustan dolayı tam 20 gün sürdü bebeğim kilo kaybı yaşadı 3 ay geri kilosuna döndük. Allahtan hızlı toparladı 1 haftada sıvı alımına cok dıkkat ettım. Acilen gaita tahlili verdir baska doktora git . Hastanedeyken kakasını yaptırdım yavrumun hemen tahlili verdik acil acil. Doktor sorular sordu cevap verdim alerjiden değil bence bağırsak enfeksiyonu ama yinede tahlil yapalım dedi. Dediğide doğru çıktı.