Aysude Bebeğime armuttan tadım yaptırdım çok az hemen dudak kenarları kızardı bisey olur mu çok korktum
Deletedmom_79 Aysude alerjik bişeyden bahsetmek için yarın tekrar deneyebilirsiniz. Yine kızarma olursa armuta bye bye bir süreliğine
Ysgl26 Aysude 3 gün denemelisiniz alerji olup olmadığını anlamak için.hem daha bebeğiniz küçükmüş erken sanki ek gıda için
Deletedmom_79 Aysude seçenekler bol elbette, bu da bir ihtimal. Ama ağız kenarı kızarıklığı, ishal ya da vücutta gıda sonrası kızarmalar kısa süreli ve zararsızdır. Bal, çilek fıstık gibi yüksek potansiyeller dışında.
Ysgl26 Aysude anladım canım yarın 1 tık daha fazla ver yine olursa 1 ay falsn kes armut vermeyi. Sonra tekrar denersin
Deletedmom_79 Aysude bunun alerjen olup olmadığını anlamak için 3 gün vermelisin. 15 gün sonra alerjikse bir daha kızaracak. 8. Aydan sonra metabolizmaları biraz daha regüle edebilir dokayısıyla bir daha taa o zaman deneyebilirsin. Ve bu illa çiğ olmak zorunda değil. Armutlu bir kek, pankek veya muhallebi olabilir.