BurcuKucuk Sevgili anneler iyi akşamlar 🌺 bebişleriniz uyumuştur inşallah :) reglime 4 gün var daha eğer gebelik varsa test yapsam çıkar mı yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🌺
Kuzeymomss BurcuKucuk Oğlumu reglim 3 gün varken öğrenmiştim. Erken gebelikte çıkmadı kaset testte çıkmıştı 🙄
Deletedmom_79 BurcuKucuk yancı belirtiler varsa denemeye değer (normalin biraz üstü vücut ısısı, memelerde değişim, halsizlik vs) Hakkında hayırlısı🫶🏻
BurcuKucuk Ebru-isil oğlumda da onunla öğrenmiştim 6 gün kala ama bu sefer henüz yapmadım yarın alayım bari 🙈
BurcuKucuk Deletedmom_79 halsizlik, bel ağrısı ve bulantı var ama hamilelikten mi yoksa hasta mı olacağım kestiremiyorum 🤣
limonkolonyasi BurcuKucuk erken gebelik testinde çıkar normal testte adetinden birkaç gün önce ogrenenleride duydum ama
BurcuKucuk limonkolonyasi o zaman erken gebelik testi daha garanti olur onu yapmak daha mantıklı ya da direkt gidip kan vermek
Deletedmom_79 BurcuKucuk ahahah o ihtimalin de varsa kan ver hem crp hem de hcg baksınlar. Bir taşla 2 kuş bir bebüş
BurcuKucuk Deletedmom_79 🤣evet çok mantıklı çünkü oğlum hastaydı crp değeri yüksekti antibiyotik kullandı ondan da geçmiş olabilir
BurcuKucuk limonkolonyasi aslında evimin tam karşısında tıp merkezi var ana oğlum daha hasta onunla çıkmak istemiyorum 🥹
limonkolonyasi BurcuKucuk geçmiş olsun canm bence erken gebelik testi yap o zaman esin alsın aksam bak bakalım Bi onda çıkar zaten
BurcuKucuk limonkolonyasi her şeye bu kadar yakınken bu kadar uzak olmak 🤣 evimin hemen aşağısı eczane 🤣 şeytan diyor ara eczaneyi rica et anam babam usul sarkıt sepet 🤣🤣🤣