1gulceninannesi Ceren1220 takip edin tekrar ederse mutlaka doktorla görüşün. Süt alerjisi olabilir bizde öyle oldu.
Ipek-kizin-annesi Ceren1220 evet bizde de olmuştu doktor alerji olabilir tekrar olursa gel demişti bir sefer oldu sonra gitmedik takip edin tekrar olursa gidin mutlaka
63_hulya_63 Ceren1220 yaparken çok zorlandiysa çatlak oluşmuştur kabız olmaması için probiyotik damla kullan canm d vitaminini de aksatmadan ver mama veriyorsan eğer mamasını çok hafif sulu yap ozamsn dışkı yumusuyor ve günde 2,3 kere 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle içir çok iyi gelecektir anestol krem kullan mutlak çünkü canı çok yanar yaparken tekrar agrimamasi için
Bedrye Cok fazla mı var yoksa damla damla minik kan mı. Aynı sorunu bizde yaşadık minik minik kan vardı doktor ılık suyla yıkamam gerektigini ve anestol ve hameten kremlerini önerdi. Bazen bebekler zorlandıgı icin catlak oluyor popo deliginde ondsn dolayı olabilir ama isterseniz yine kaka tahlili yaptırın
Ceren1220 Bedrye bi damla sadece ilk defa oldu bugün yaparken baya zorlandı ondan olmuş olabilir o zaman
ssunacicek Bedrye benimkde son 1 aydır 3 4 günde bi kakasını yapıyo 3 aylık bu zamana kadr yoktu öyle bişey ama bende pul biber tanesi gibi iki tanecik gördüm benimkide zorlamadanmıdır ? Nolr bolamz sür ürünlerini kestim görmedm daha hiç bosunamı ekstim acaba kaka tahlilide temiz çıkmıstı
1gulceninannesi Ceren1220 inek sütü alerjisi yani sizin yediğiniz süt yoğurt peynirden bebeğe geçiyor ve alerjisi varsa kakada kan şeklinde kendimi gösteriyor. Ben 4,5 aydır hiçbirini tüketmiyorum şikayetleri geçti kızımın rahatladı. Doktorunuza danışın ama mutlaka bilinçsiz diyet yapmak çok tehlikeli
Belks5 Aynı durumu bende yaşadım , makatında yırtılma olduğunu söylediler , fakat bu bi zaman hep devam etti , meğer inek yoğurduna alerjisi varmış , o tarzlar yediğim zaman kakasından kan geliyo nokta nokta , birde bal yediğimde