Payasadeka Merhaba anneler 15 aylık bir oğlum var. bazen tek bazen iki uyku yapıyor ikinci uykuya direndigi zamanlar oluyor siz günde kaç uyku yapıyorsunuz ne kadar saat uyuyor acaba
tazeanneeeee Payasadeka 12. ayda tek uyku istemeye başladı biraz daha zorlamaya çalıştım ama olmadı 13. ayda geçtik. şimdi 17 aylık gündüz ortalama 2 saat tek uyku yapıyor
ankakusu5058 Payasadeka 17 aylığız bizde de durumlar aynı ikinci uyku resmen kavgayla oluyor hasta bi de uyusun vücudu dinlensin diye biraz zorluyorum ama çok zaman tek uykuda kalıyoruz
Payasadeka tazeanneeeee peki gece uykuları nasıl yani uyuma süresi uzadı mı. Ben acaba gündüz çok uyutmaya çalışıyormuşum gibi geliyor gece sürekli uyanıyor
tazeanneeeee Payasadeka tabii gece uykuları düzeldi. 2 uykuya zorladığım dönemde 3-4 gibi uyanıp 7de uyuyordu sık sık uyanıyordu şimdi en fazla 2 kez uyanıyor
Payasadeka ankakusu5058 ay evet bizimki de hasta dinlensin diyorum uyumayıp ağlıyor kendini harap ediyor resmen bu sefer bende sinirlenmeye basliyorum
Elfcee Payasadeka kızım 17 aylık ve 12.ayindan itibaren tek uykuysa düştük. 1 saat ile 1.30 arasında değişiyor uyku süresi