Kucukkusunannesi Merhabalar, bugün 4.ayımızdayız . Doktor demir ilacına başlamamız gerektiğini söyledi. Ocean mikrofer verdi. Bu ilacı kullanan var mı, varsa nasıl kullanıyorsunuz ölçek olarak? Eczacı 4 yaş için bu damla dedi ???
Arelmom33 Kucukkusunannesi kan ilaci kesinkle kullanmiyin derim ama yinede araştırın ben keske kullanmasaydim bebegime kabiz oldu dışkısı hep kara keci gibi siciyordu hatta ultrason bile cekti doktor ceken adam dediki sana onerim kullanma dedi o ilaci bizde 1 ay oldu birakali 7 ay 20 günlük
gly57 Kucukkusunannesi boyalı olanlar bebeğime kusma yaptı. biz laktofe sr drop kullanıyoruz. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür biraz pahalı hemen bitiyor ama kızımın kusmasından iyidir. ocean görümcem çok şikayetçiydi iyi gelmedi onun bebişe.
Aburcu Kucukkusunannesi kan damlası önemli bence kullanın ocean güzel marka d vitamini ocean kullanıyorum 1fis sıkıyorsun 3 damla oluyor . Kan damlası bestiron kullanıyorum çok memnunum bebeğim kabız olmadi hiç diskisida normaldi kararma olmadi aynı şekilde dislerdede kararma yapmıyor c vitamini de olduğu icin içinde emilimi kolay oluyor benim bebeğim kanı çok düşüktü 8 di 2 ay düzenli kullandım 12 oldu sabahları aç karnına kilosu kadar veriyorsun mesela benim bebeğim 11 kilo 11 damla veriyorum bestiron tavsiye ederim
Kucukkusunannesi Arelmom33 sizin başlama süreci de geçmiş aslında, yan etki yapabiliyormuş olursa doktorumuzla konuşun tekrar dediler ama bilemiyorum