Rasev Kizlar bebegim sutum olmasina ragmen ememiyo meme ucum yok emziriyorum tutmiyo diye ciglik cigliga kaliyo yardimci ola bilirmisiniz ? Biberona sagip veriyorum ama emzirmek isdiyorum ben😣
Nereidd Rasev bütün kahverengi kısmı alıyor mu? Meme ucu olmasa da zamanla öğreniyorlar, doğru tutuş için internetten biraz baksanız belki yanlış tutuyordur. Kaç günlük bebek?
MSG102915 Rasev youtubede bi ebe göğüs ucu çıkarmak için şırınga kullanıyor gösteriyor istersen oradan bak ve uygula uygulayanlar çok memnun olduklarını söylüyor.
Rasev Nereidd 6günlük canim butun kismida almiyo hastanede dokdorlar pampayla sagip veriyodum eve geldik alamadim daha pompa silikonla deniyorum onuda almiyo
Nereidd Rasev öğrenecek yeter ki pes etmeyin evet ilk zamanlar zor ama geçince de emzirmek çok güzel, annesütüdoktoru var ig hesabı çok güzel bilgiler var bi bakın yardımı olacaktır tarif etmek zor çünkü
MSG102915 Rasev şırk ga ile göğüs ucu çıkarma yazarsan gelir sağlık ocağındaki ebelerde öneriyor büyük şırınga ile yapılıyor kolay bişey ve göğüs ucu çıkarma aparatlarıdan daha çok çıkarıyor uçları.
[silindi] Canım göğüs kalkanı alıp sürekli takılı tut. O bi süre sonra göğüs ucunu çukarıcak. Aslında silikon göğüs ucunu zorlasan tutsa keşke. Benmde vardı göğüs ucum ama emzirirken kayboluyodu ben silikon göğüs ucu taktm onunla emdi oğlum. Şimdi 21 günlüğüz son 4 5 gündür kendi göğsümden emiyo göğüs ucu kullanmayı bıraktık. Çeneleri kuvvetleniyo emdikçe göğüs ucu çıkmaya başlıyo. Sende ya göğüs kalkanıyla göğüs ucunu çıkık tut yada silşkon göğüs ucunu alması için zorla canm
Rasev [silindi] zorluyorum agliyo sonra agliyarak uyuyo canim sonra ac kaliyo icim icimi yiyo oyle yapinca😣
Rasev Nurunannesi cann🙊inaniesan mende qaldiq yere aaxir damci damci yigiram inşəAllah kesilmez 3ayliq hamilelikden gelir sudum canim kesilse vah vahh🙊🤦🏻♀️
Ppmmm @Rasev# Rasev biberon ile sağmaya devam et canım ve bebeğine sürekli ver zamanla düzelecektir bizde de aynı sorun oldu zamanla düzeldi