tugbasari248 Bebeğim bugün 31 günlük 1.ay aşısı oldu. İbuprofen şurup icirsem yenidoğan ölçüsünde sakinlestirebilir miyim? Bebeği aşı olunca huzursuzluk yaşayanlar nasıl baş ediyorsunuz ? Sürekli emziriyorum ama böylede fazla geldiği için kusuyor. Yalnızım eşim gece çalışacak eğer ateşlenirse telaşlanırım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
aybars_mom tugbasari248 biz birinci ay aşısını yaptırdığımızda hiçbir şey olmamıştı. Zaten hemşirede demişti bu aşı ateş vs yapmaz yan etkisi yok diye söyledi o yüzden sende rahat ol bir şey olmaz inşallah 😊
Gldekpnci tugbasari248 bizde bugün olduk bu aşı ateş yapmaz denıldı bize o yüzden şuruba gerek duymadı doktor bugün hep mızmızdı ama kısa kısa uyuyo felan bakalım
asrinhatasi tugbasari248 eğer ateş olursa 1 çay kaşığı calpol verin onun dışında yapılacak bişey yok. Bir de aşı yeri şişerse soğuk kompres uygulayabilirsin demişti hemşire
tugbasari248 aybars_mom Normalde sakin olan bebeğim şuan huzursuz ateşi sabit 36.5 ama huzursuz olması benide tedirgin ediyor. İnşallah olmaz dua edin olur mu :)
tugbasari248 Gldekpnci aynı sekilde benim oğlumda öyle huzursuz ateşi sabit ama huzursuz uykusu kısaldı sizinkisi gibi umarım sabahı sorunsuz görürüz sizede geçmiş olsun.
aybars_mom tugbasari248 inşallah akıllı uslu olur mışıl mışıl uyur 🤲🏼 Benim bebeğim içinde geçerli bu dua bizde yalnızız bu gece oğlumla bugün hiç uyumamıştı eşim nöbetçi, yeni uyudu🫠 bütün bebişler huzurla uyusun bu gece
umay6868 Benle aynı benimki de 1 ay 1 günlük bende bugün yapardım kendim içtim calpol 2 kaşık emzirdim sakinleşti önermedi hemşire sen iç sütünden geçsin dedi
bendis Bebeğime de geçen hafta yapıldı 1. Ay aşısı, atrş olmadı ama çok huzursuzlandı. Söylemişti ebe hanım, merak etmeyin kolaylıkla geçsin 🙏