poyrazssmomms Asla anlamıyorum uyku eğitimcileri nası oluyoda bizim yapmadığımız neyi yapıyorlarda bebekler 1 günde uyku uyumayı öğreniyorlar nasıl sabah 7 akşam 8-9 gibi yatıp gece 1 yada 2 kere sadece karın doyurmaya kalkıyorlar😄bilen varsa yazabilir mi
motherofLeyla poyrazssmomms bilgim yok ama bence 1 günde öğrenmiyorlar uyumayı illaki bi 2 3 haftada öğreniyo olabilirler :) ama bende merak ediyorum napıyorlar nasıl bi yöntemleri var önceden uyku eğitimi yoktu bu eskinin insanları nasıl büyüttüler nasıl uyuttular anlamıyorum şimdi her imkan var ama çocuklarda uyku yok 😂
nazlii1_ poyrazssmomms bebeğin ayına göre uyku saatleri var bebek uyku sinyali verdiği an uykuya geçmek önemli benc😊 bebekler düzeni seviyor cidden akşam saat 8den sonra uyku rutini olmalı. Nasıl siz atıyorum saat 12 olunca kalkıp pijama giyip tuvalete gidip yatağa yatınca uyuyorsunuz bebeklerde öyle. Siz rutin şeyleri yapınca ben uyucam diyorlar. 2 haftalıkken uyku rutini oluşturdum şuan 6 aylığız geceleri maşallah güzel uyuyoruz
poyrazssmomms İşin sırrını bilen anneler yorumlara yazarlarsa çok mutlu olurum belki uykusuz annelerin uyumasına vesile olursunuz
poyrazssmomms nazlii1_ maalesef saat 8 de uyur ama yarıö saat sonra geri kalkıyor uyutmasına uyutuyorum ama kalkınca geri nasıl yatırıcam biraz orda yetersiz kalıyorum
nazlii1_ poyrazssmomms geri uyanirsa tekrar uyutmaya çalışın ışığı açmayın yataktan veya odadan çıkmayın asla. Stres yapıp kızıp bağırmayın anlayıp daha çok uykulari kaçıyo bence