--Merve- canım uykudan uyanıyor ya mesela bir sersem oluyolar ama ağlamadan önceki evre benim çocuk o aşamada memeyi de mamayı da alıyor ama uyandığı an yani bilinci yerine gelince bırakıyor bir de öyle denesene benimki uykusu gelince meme almaz mesela bak her bebek farklı ben bunu anladım genel bir sey yok bebekler için her bebek emmiyor ben bunu kabullendim kendimi parçaladım aylarca ama yeni yeni kabul ettim uykuluyken alıyor zaten memede doysun diye emzirmiyorum bağışıklığı için bir şeyler alsa yeter sağlıklı olsunda , bebeğini biraz daha gözlemle mesela bazı insanlar uykusunda besliyormuş benimki dilini bile indirmez asla beslenmez ,, yani diyeceğim o ki mutlaka bebeğinin bir beslenmek istediği zaman dilimi vardır onu yakalamaya çalış benim yakalamam biraz geç oldu 3.5 ay civarı hatta 4 diyebilirim insaalan sen daha erken yakalarsın bizim bir de gaz problemimiz vardı ondan da anlayamadım çünkü sürekli ağlıyordu suan biraz azaldı çok şükür .. sen canını sıkma zaten bir müddet sonra kabulleniyorsun her şeyi bende öyle oldu ☺️