AsenaMeva Merhaba 40 günlük bebeğim var arada doktor mama ver dedi şuan henüz başlamadım. Çünkü hangi biberonu almam gerektiğini meme reddi yaşamamak için ne tercih edeceğimi bilmiyorum kaşık biberon midesini bulandırdı
Azra41 AsenaMeva 11 aylık olucak kızım hem meme hem mama gidiyoruz Chicco kullanıyoruz biz. Şuan bıraktık Almanya’dan halam başka biberon getirdi onu kullanıyoruz. Annem sağolsun Chicconun ucunu fazla açmıştı da 😄
incimira AsenaMeva doğduğundan beridir lansinoh kullanıyoruz, hatta erken doğdu 35 haftalık ama meme reddi asla yaşatmadı
AsenaMeva Sila2611 peki biberonu dik mi tutuyorsunuz nasıl veriyorsunuz yoksa göğsünüzdeki gibi yan mı
Melis1706 AsenaMeva bebeginizin kafasini yan cevirin dik vermeyin bogazina kacabilir cunku birde mamayi cok asiri hizli calkalamayin gaz yapiyor.kasik biberon meme reddi yapmayanmis bende avent kullandim ama bixim meme reddi baska nedenlerden oldu tek biberona baglamiorm
Zinnetnur AsenaMeva dr browns markanın tüm biberonalrı antikolik içindeki çubuğu büyüyünce çıkarabiliyosunuz devam edebiliyorsunuz kullanmaya